Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti
0736174494
Luni-Duminica, 10:00-18:00
academia@teatrul-elisabeta.ro
0736174494
Luni-Duminica, 10:00-18:00

Design tipar digital pentru croitorie de Fashion (+ 16 ani)

In cadrul cursului de tipar digital de croitorie pentru fashion design vei invata sa realizezi de la zero tiparul de croitorie pentru colectia ta de haine, in format digital.

Vei invata notiunile necesare si abilitatile de care ai nevoie pentru a desena singur tiparul de croitorie, vei invata sa gradezi tiparul pe mai multe marimi, vei invata cum se gandeste tiparul de croitorie in relatie cu rezultatul final, vei deprinde abilitati pentru dezvoltarea elementelor specifice cuprinse in designul tau.

Rezultatul cursului

La finalul cursului, fiecare cursant va avea capacitatea sa isi dezvolte singur tiparele de croitorie, in format digital, pe propriul calculator, pe care le poate transforma rapid si eficient in format fizic si produse concrete, fara nevoia de a mai apela la un intermediar costisitor.

Beneficiile cursului

Realizarea digitala a tiparelor de croitorie pentru designul tau inseamna:

  • posibilitatea de a interveni rapid asupra tipariului

  • cel mai scurt timp posibil dedicat aspectului tehnic al procesului de creatie

  • crearea unei baze de tipare personale cu care poti lucra oricand foarte simplu si eficient

  • simplificarea procesului de gradare de la o marime la alta

  • accesul la noi solutii de design vectoriale

Cerinte

Cerinte tehnice: laptop personal + Adobe Illustrator

Cursul nu necesita cunoastere anterioara a programelor de lucru.

Cursul ofera designerilor de vestimentatie informatiile tehnice absolut necesare in procesul de creatie, cu ajutorul programelor pe calculator accesibile la costuri rezonabile.

Cui se adreseaza cursul

Cursul de tipar de croitorie digital pentru fashion design este un curs intensiv dedicat deignerilor de vestimentatie dar si pasionatilor, prin intermediul caruia participantii pot dobandi abilitatile tehnice necesare in trecerea de la idee la produs concret.

Detalii si Inscriere

Optiuni Plata* :
Produs* :
Nume, prenume platitor* :
Nume, prenume cursant (daca difera) :
Data Nasterii cursant :
Adresa platitor (daca achitati prin OP):
Email* :
Telefon* :
Acept Termeni si Conditii de Livrare a Serviciilor :Preturile afisate contin toate taxele aplicabile

MENTIUNE:
Daca selectati plata cash, aceasta poate fi efectuata numai in ziua evenimentului si nu va putem garanta rezervarea locului dumneavoastra inainte de efectuare platii.Daca selectati plata prin OP, locul dvs. in grupa va fi rezervat in momentul incasarii sumei aferente lectiei. Adresa dvs. ne va fi necesara pentru facturare.

Acest modul cuprinde 12 LECTII a cate 2 ORE fiecare. 

Lectiile se vor desfasura intr-o zi si un interval orar agreat de catre toti participantii alaturi de profesoul coordonator al cursului. 

PRIMA LECTIE va avea loc SAMBATA, 23 FEBRUARIE, ORELE 12:00-14:00, in cadrul ATElier – va puteti inscrie la aceasta lectie selectand optiunea „Design Tipar Digital Croitorie” din formularul de inscriere de pe pagina evenimentului ATElier, AICI

PRETUL acestui modul este de 1800 LEI, pe care il puteti achita in UNA sau DOUA TRANSE.

Daca participati la Lectia Demonstrativa din cadrul ATElier, pretul acesteia se va deduce din totalul platit pentru curs. 

Se aplica o REDUCERE 10% la plata intr-O SINGURA TRANSA. 

Se aplica o REDUCERE 10% pentru FRATI

La achizitionarea acestui modul, veti primi automat o REDUCERE 5% la  oricare AL DOILEA MODUL ATE, pentru dvs. sau pentru fiul / fiica dvs. 

Dupa completarea formularului veti primi din partea echipei noastre un email, in maximum 24 de ore sau o zi lucratoare, cu detalii privind cursul, plata si orice alte oferte mai avem disponibile.

ATENTIONARI G.D.P.R. – Consimtamant Date Personale

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica de Confidentialitate, cu Politica de Cookies si cu Regulamentul Academiei de Teatru Elisabeta, pe care le puteti consulta oricand apasand pe iconita din dreapta jos a ecranului.