Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti
0736174494
Luni-Duminica, 10:00-18:00
academia@teatrul-elisabeta.ro
0736174494
Luni-Duminica, 10:00-18:00

Actorie pentru devenire personala cu Lucian Ghimisi (+18 ani)

„Cu totii suntem putin nebuni in propriul nostru fel. Singurii oameni pe care-i putem considera normali sunt cei pe care nu-i cunoastem suficient de bine… Tu in ce fel esti nebun?”

Alain de Botton

Cursul de actorie pentru devenire personala sustinut de actorul Lucian Ghimisi este o calatorie de auto-cunoastere si de transformare care le propune participantilor sa porneasca de la o premisa simpla:

Esti mai mult decat rolurile pe care le joci de-a lungul vietii si care te constrang, uneori benefic insa alteori mai putin profitabil.

 

De ce un curs de Actorie pentru Devenire Personala?

 

Lucian crede cu tarie ca actoria este o unealta extrem de puternica pentru dezvoltarea personala a oricui, la orice varsta:

„Cred ca actorii se pot transforma pe scena pentru ca pastreza ceva din flexibilitatea emotionala a copiilor. Copiii se joaca mereu de-a ceva. De-a pompierul, de-a politistul, de-a hotul. Si totusi, nu le da prin cap sa se identifice complet cu rolul jucat. Asta e ce fac adultii. Pe masura ce inaintam in varsta si-n viata, dorinta de a fi ceva anume, cineva anume, ne face sa ne luam in serios, sa ne jucam mai putin si, de multe ori, sa ne asumam asteptarile altora ca propriile noastre scopuri in viata. Cred ca actoria pentru dezvoltare personala ne ajuta sa ramanem mai jucausi, chiar si la maturitate.”

Cui i se adreseaza cursul

 • oricui are peste 18 ani si este pasionat de actorie de teatru si film

 • celor care viseaza sa urce pe scena si sa-si dezvolte abilitatile performative

 • celor care urmaresc sa-si gestioneze mai bine emotiile atunci cand vorbesc in public

 • celor dornici sa invete ceva nou si sa fie provocati

 • celor care simt nevoia sa deschida o noua portita de comunicare cu ei insisi si cu ceilalti

 • celor care vor sa iasa din rutina printr-o activitate sociala, antrenanta si destresanta

Ce vei invata

De-a lungul celor 12 sedinte, Lucian te va provoca:

 • Sa-ti testezi si sa-ti infrunti limitele personale

  Vei trece printr-o serie de jocuri si exercitii de actorie si improvizatie care te vor invata sa fii complet prezent si sa lasi deoparte teama de greseala si de judecata

 • Sa inveti sa te exprimi in public ca sa poti deveni mai asertiv

  Vei face exercitii de dictie in paralele cu exercitii de retorica si vorbire in public, identificandu-ti punctele forte ca vorbitor si mizand pe acestea pentru incredere sporita;

  Odata ce ti-ai exersat aptitudinile de vorbitor, vei exersa cum sa spui ceea ce-ti doresti si vei descoperi strategii pentru a te face ascultat de catre ceilalti

 • Sa-ti setezi asteptari realiste si profitabile pentru tine insuti

  Tot prin exercitii de actorie si improvizatie, vei invata sa fii tu insuti, renuntand la asteptarile celorlalti de la tine si inlocuindu-le cu propriile tale tinte de dezvoltare

 • Sa experimentezi rolul de actor

  Vei lucra pe texte clasice si contemporane, interpretand monoloage si scene din piese sau filme de anvergura, alaturi de partenerii tai de grupa

Ce primesti extra

Lucian iti va face introducerea in culisele Teatrului, unde vei avea prilejul de a cunoaste echipa de artisti responsabila de toate comediile senzatie cu care te-ai obisnuit din partea Teatrului Elisabeta.

Poate cel mai important, participand la acest curs, vei avea prilejul de a-ti crea relatii noi, bazate pe pasiuni impartasite si o dorinta comuna de auto-dezvoltare, pe intelegere si acceptare de sine si de celalalt.

La finalul cursului, iti garantam ca vei putea spune cu mandrie in ce fel esti tu nebun.

Detalii si Inscriere

Acest modul cuprinde 12 LECTII a cate 3 ORE fiecare.

Lectiile se vor desfasura in zilele de SAMBATA, intre ORELE 14:00-17:00, la TEATRUL ELISABETA.

PRIMA LECTIE va avea loc sambata, 2 MARTIE, intre ORELE 14:00-17:00.

PRETUL acestui modul este de 3000 LEI, pe care il puteti achita in UNA sau DOUA TRANSE.

OFERTA

REDUCERI EARLY BIRD pentru inscrierea inainte de 1 MARTIE

20% REDUCERE la plata in doua transe (platiti in total 2400 de lei)

25% REDUCERE la plata intr-o singura transa  (platiti 2250 de lei)

Se aplica o REDUCERE DE GRUP DE 30% la plata intr-o singura transa sau doua, pentru INSCRIEREA A MINIM 3 PERSOANE.

Reducerile NU se cumuleaza.

La achizitionarea acestui modul, veti primi automat o REDUCERE de 10% la  oricare AL DOILEA MODUL ATE, pentru un curs diferit de cel de Actorie pentru Devenire Personala +18 ani, achizitionat  pentru dvs. sau pentru fiul / fiica dvs.

Dupa completarea formularului veti primi din partea echipei noastre un email, in maximum 24 de ore sau o zi lucratoare, cu detalii privind cursul, plata si orice alte oferte mai avem disponibile.

ATENTIONARI GDPR – Consimtamant Date Personale

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica de Confidentialitate, cu Politica de Cookies si cu Regulamentul Academiei de Teatru Elisabeta, pe care le puteti consulta oricand apasand pe iconita din dreapta jos a ecranului.