Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti
0736174494
Luni-Duminica, 10:00-18:00
academia@teatrul-elisabeta.ro
0736174494
Luni-Duminica, 10:00-18:00

Actorie +13 ani

Daca ai intre 13 si 18 ani, acest curs ti se adreseaza. Cursul de Actorie ATE pentru tineri isi propune sa:

  • amplifice creativitatea individuala a fiecaruia dintre participanti, incurajand o gandire flexibila, care face cu usurinta conexiuni originale pornind de la cunoasterea si experienta de viata a fiecaruia;

  • puna bazele conceptuale si de aptitudini necesare acelor participanti care isi doresc sa urmeze cariere in artele performative;

  • puna bazele conceptuale si de aptitudini de storytelling necesare acelor participanti care isi propun sa urmeze cariere in spatele camerelor de filmat sau in culisele teatrului, sau orice meserie in industriile creative si umanitati, domenii care mizeaza pe arta de a spune povesti;

  • educe vorbirea in public si capacitatea participantilor de a-si exprima opiniile cu incredere si elocventa;

  • ofere un spatiu sigur si deschis pentru socializarea cu alti tineri, cu pasiuni comune;

  • ofere un spatiu sigur si deschis in care sa-ti poti explora talentele, abilitatile, dar si propriile tipare de gandire si reactie si sa incurajeze o o comunicare mai empatica, atat cu sine cat si cu ceilalti, bazata pe acceptare si auto-reflexie.

Metoda noastra mizeaza pe expunerea studentilor atat la procesul de lucru a actorului cat si la rezultatele muncii acestuia. In acest sens, traseul urmarit va fi un gradual, dupa cum urmeaza:

Modul Introductiv - 12 sedinte (2h per sedinta)

In cadrul acestui modul, vei lucra alaturi de instructorii tai si de colegi la constructia si scrierea unui spectacol original, bazat pe situatii familiare din viata unor tineri ca voi. Ghidati de coordonatorii grupei, iti vei construi propriul personaj, pe care il vei dezvolta prin exercitii de improvizatie, oferindu-i provocari si obstacole pe care va trebui sa le depaseasca.

La finalul modulului, vei prezenta, in regim de work-in-progress, scenele construite in cadrul modulului. La prezentare vor fi invitati prietenii si familia participantilor, care vor fi invitati sa puna intrebari despre procesul de lucru si sa ofere feedback constructiv pentru dezvoltarea spectacolului.

Modulul Initiati -12 sedinte (2h per sedinta)

In cadrul acestui modul, participantii care au absolvit modulul introductiv vor putea opta pentru dezvoltarea textului original construit in cadrul acestuia sau pentru a incepe sa lucreze, de la 0, un text deja existent. La finalul modulului, vei prezenta alaturi de colegii tai spectacolul lucrat, cu o productie minimalista, mizand predominant pe mijloacele actoricesti ale tinerilor artisti din distributie.

Modulul Avansati - 16 sedinte (2h per sedinta)

Acest modul li se adreseaza tinerilor pasionati de Actorie. In cadrul modulului de avansati, vei avea prilejul sa dezvolti in continuare ceea ce ai lucrat in modulele anterioare, cu scopul de a prezenta un spectacol finisat, de data asta cu decor si costume care te vor ajuta sa explorezi rolul de actor in deplinatatea lui. Acest modul dureaza 4 luni si poate fi repetat de oricate ori se doreste, lucrand la alt spectacol de fiecare data. Spectacolul de final va fi livrat in regim semi-profesionist, in fata unei audiente alcatuite din prieteni si familie, dar si din invitati ai echipei pedagogice.

NOTA: Pentru modulul de Avansati, pedagogii isi rezerva dreptul de a efectua o selectie a participantilor.

Detalii si Inscriere

Optiuni Plata* :
Produs* :
Nume, prenume platitor* :
Nume, prenume cursant (daca difera) :
Data Nasterii cursant :
Adresa platitor (daca achitati prin OP):
Email* :
Telefon* :
Acept Termeni si Conditii de Livrare a Serviciilor :Preturile afisate contin toate taxele aplicabile

MENTIUNE:
Daca selectati plata cash, aceasta poate fi efectuata numai in ziua evenimentului si nu va putem garanta rezervarea locului dumneavoastra inainte de efectuare platii.Daca selectati plata prin OP, locul dvs. in grupa va fi rezervat in momentul incasarii sumei aferente lectiei. Adresa dvs. ne va fi necesara pentru facturare.

Acest modul cuprinde 12 LECTII a cate 2 ORE fiecare. 

Lectiile se vor desfasura in zilele de SAMBATA sau DUMINICA, intr-un interval orar agreat de catre toti participantii alaturi de profesorul coordonator al cursului. 

PRIMA LECTIE va avea loc SAMBATA, 23 FEBRUARIE, ORELE 15:00-17:00, in cadrul ATElier – va puteti inscrie la aceasta lectie selectand optiunea „Actorie +13 ani” din formularul de inscriere de pe pagina evenimentului ATElier, AICI

PRETUL acestui modul este de 900 LEI, pe care il puteti achita in UNA sau DOUA TRANSE.

Daca participati la Lectia Demonstrativa din cadrul ATElier, pretul acesteia se va deduce din totalul platit pentru curs. 

Se aplica o REDUCERE 10% la plata intr-O SINGURA TRANSA. 

Se aplica o REDUCERE 10% pentru FRATI

La achizitionarea acestui modul, veti primi automat o REDUCERE 5% la  oricare AL DOILEA MODUL ATE pentru copii. (Daca ati achizitionat deja un modul pentru adulti, vi se aplica o REDUCERE 10% din pretul acestui modul).

Dupa completarea formularului veti primi din partea echipei noastre un email, in maximum 24 de ore sau o zi lucratoare, cu detalii privind cursul, plata si orice alte oferte mai avem disponibile.

ATENTIONARI G.D.P.R. – Consimtamant Date Personale

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica de Confidentialitate, cu Politica de Cookies si cu Regulamentul Academiei de Teatru Elisabeta, pe care le puteti consulta oricand apasand pe iconita din dreapta jos a ecranului.